Miks tuleks kasutada registreerimisankeete?

2013-10-15

Avatud seminari organiseerimine ei ole alati lihtne kui sa saad kõik märguanded e-maili teel. Registreerimisankeediga vähendad riski, et erivajadused nagu näiteks spetsiaalne dieet, jäävad märkamata. Küsitlustarkvara kasutades on lihtsam ka kliendiga pärast üritust ühendust võtta.

Registeerimisvormi loomine lubab sinu külastajatel end ise kirja panna ning samuti on sinul kõige üle hea ülevaade ning sa saad olla kindel, et informatsioon ei lähe kaduma. Lisaks sellele on võimalik sinu Examinare konto andmete voog Examinare API abil ühendada sinu kliendihaldustarkvaraga (CRM). Examinare API on andmekanal Examinare ja sinu enda süsteemi vahel.

Kui soovid võimaluste kohta rohkem teada ning tahaksid luua registeerimisankeete, siis võta meiega ühendust ja meil on hea meel sulle demonstreerida, kuidas meie küsitlustarkavara registreerimisankeete luua.

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Loe lisaks

Võta meiega ühendust

+3728840400


Hinnapäring

Hinnapäring

Selgitage välja, kuidas Examinare saab teid aidata! Üks meie ekspertidest võtab teiega peagi ühendust, et rääkida teie vajadustest ja sellest, kuidas Examinare lahendused teid võiksid aidata.

Täitke vorm ja me võtame teiega peagi ühendust.


Ettevõte *

Nimi *

Telefon (Näiteks: +46700000000) *

E-mail *

Kirjelda soovitud teenuseid.
(Pärast seda, kui oleme sinu e-maili kätte saanud, saadetakse sulle kinnitusmeil. Saad seda kasutada manuste lisamiseks.)

Umbkaudne eelarve
(Number ja valuuta) *

Anti-Spam küsimus

2+6= *

Newsletters from Examinare