Miks mitte tasuta küsitlustarkvara?

2013-10-09

Professionaalise küsitlustarkvara puhul küsitakse meilt tihti küsimus “Kas te pakute tasuta demonstratsiooni” , ning selles küsimuses ei ole midagi imelikku. Examinarel on hea meel oma potentsiaalsetele klientidele meie tarkvara tutvustada. Siiski leidub veel hulgaliselt inimesi, kes usuvad, et kõik mis on internetis peaks olema tasuta kättesaadav ja me ei nõustu sellega.

Professionaalset küsitlustarkvara ei ole võimalik tasuta töös hoida ning konsultatsioone ja seadmeid  pole samuti võimalik tasuta pakkuda. Paljud teenusepakkujad küll annavad võimaluse klientidel tarkvara tasuta kasutada, aga kui klientidel on sellega abi vaja, siis peavad nad selle eest maksma. Töötajatele peab ilmselgelt maksma ning kui sa teenuse eest ei tasu, siis ei saa sa ka abi.

Tasuline tarkvara ja hea tugi.

Internetis öeldakse: “Kui sa toote eest ei maksa, siis oled sa ise see toode” ja see on meie valdkonnas tõsi. Examinare pakub alati oma klientidele tuge e-maili, telefoni ja veebilehe kaudu. Me garanteerime sulle kõige parema teenuse, mis on küsitlustarkvara kasutamisel saadaval ja kuna sa maksad meie teenuse eest, siis sa võid olla kindel, et me säilitame sinu kui kliendi konfidentsiaalsuse.

Kuidas meie küsitlustarkvara tasuta proovida?

Selleks on mitmeid viise. Võta meiege ühendust e-maili teel info@examinare.com, veebilehe vahendusel või telefoni teel (numbrid leiad lehekülje ülevalt).

This article is about Examinare the Survey Tool.
Our service for successfully by yourself create Surveys in mobile, desktop, kiosks.

Loe lisaks

Võta meiega ühendust

+3728840400


Hinnapäring

Hinnapäring

Selgitage välja, kuidas Examinare saab teid aidata! Üks meie ekspertidest võtab teiega peagi ühendust, et rääkida teie vajadustest ja sellest, kuidas Examinare lahendused teid võiksid aidata.

Täitke vorm ja me võtame teiega peagi ühendust.


Ettevõte *

Nimi *

Telefon (Näiteks: +46700000000) *

E-mail *

Kirjelda soovitud teenuseid.
(Pärast seda, kui oleme sinu e-maili kätte saanud, saadetakse sulle kinnitusmeil. Saad seda kasutada manuste lisamiseks.)

Umbkaudne eelarve
(Number ja valuuta) *

Anti-Spam küsimus

7+3= *

Newsletters from Examinare